Over ons

Ons? Nouja mij… Een aantal jaar geleden ben ik gestart met CrossFit (functioneel fitness op hoge intensiteit) en kwam er al snel achter dat al die jaren op kantoor te zitten niet goed was voor mijn spiermobiliteit. Na uitgebreid onderzoek en hulp van de coaches heb ik me verdiept in triggerpoint (spierknopen) massage en kwam al snel op de YouTube video’s en boek van Kelly Starrett. Hij verklaart de lacrossebal heilig en hij heeft gelijk!

De lacrossebal is goedkoop en veelzijdig. Je kunt hem gebruiker als je spier vast zit of om van je spierpijn af te komen. Hardlopers gebruiker hem vooral op de kuiten en onder de voeten. Ik gebruik hem vooral op mijn schouders en ik heb er twee aan elkaar getaped om mijn onderrug te masseren. Jammer genoeg word lacrosse heel weinig beoefend in Nederland en was ik uit noodzaak zelf op zoek gegaan naar lacrosseballen in het buitenland. Nu ik ze heb gevonden wil ik deze graag met jullie delen, want ik streef er voor dat iedereen pijnvrij moet kunnen bewegen in welke sport dan ook. Ik doe er alles aan om de pakketten zo snel mogelijk te versturen en een zo goed mogelijke service te bieden. Mocht je nog vragen hebben dan kun je altijd contact opnemen.

Mocht je interesse hebben in speed ropes kijk dan eens op mijn andere webwinkel speedropeshop.nl hier is de lacrosseballen collectie ook te bestellen. Ik werk ook samen met CF-Shop.nl de shop voor al je CrossFit artikelen.