INFORMATIE OVER VERZENDEN & ONTVANGEN

Versturen jullie ook naar mijn land?

Waarschijnlijk wel! We versturen naar Nederland, België, Luxemburg, Duitsland en Frankrijk! Alles via de betrouwbare service van PostNL.

Hoe lang duurt het voordat ik mijn bestelling heb?

Bestellingen worden binnen 1 werkdag verstuurd. Binnen Nederland betekend dit vaak dat je hem de volgende dag al binnen hebt. Naar België, Luxemburg, Duitsland en Frankrijk duurt het 1 tot 5 werkdagen.

Moet ik thuis blijven voor mijn pakket?

Nee, het is niet noodzakelijk om thuis te blijven voor de levering van je bestelling. PostNL levert bij niet thuis vaak aan de buren of brengt het bij twee keer niet thuis naar het dichtstbijzijnde ophaalpunt.

Wat zijn de kosten voor het versturen?

De kosten van het versturen zijn binnen Nederland € 6,95. Verzendkosten naar België, Duitsland en Frankrijk zijn € 11,95.

INFORMATIE OVER BETALEN

Met welke betaalmethodes kan ik betalen?

Je kunt betalen via iDeal, Mister Cash, PayPal en reguliere bankoverschrijving. Voor reguliere bankoverschrijving geld dat wij pas het pakket versturen zodra het geld op onze rekening staat. Dit duurt normaal ongeveer 1 werkdag. Dit zijn onze bankgegevens: Rekeninghouder: Ruben Vandenbussche, Bankrekening-nummer: NL48 INGB 0006 6347 32, SWIFT/BIC: INGBNL2A.

Hoe veilig is online betalen bij de Lacrosseballen.nl?

Heel veilig! Onze website heeft altijd een beveiligde (SSL) verbinding. Dit is te zien aan het (groene) slotje in je browser. Ook onze transacties worden met een beveiligde verbinding verstuurd via Sisow, onze betrouwbare betaal partner.

INFORMATIE OVER BESTELLINGEN EN RETOURNEREN

Kan ik mijn bestelling annuleren?

Je kunt altijd je bestelling annuleren. Let er wel op dat wij pakketen erg snel versturen, vaak dezelfde dag nog. Als het pakket al verstuurd is kunnen wij je order helaas niet meer annuleren. Je kunt daarna natuurlijk wel je pakket retourneren of weigeren. Je bestelling annuleren kan via het contactformulier. Vergeet daarbij niet je ordernummer te vermelden.

Hoe lang heb ik garantie?

Voor onze enkele lacrosseballen heb je levenslange garantie. LE-VENS-LANG, nouja alleen als je hem gebruikt voor massage doeleinden en niet om met je hond te spelen. Stuur hem retour en je krijgt van ons een nieuwe of je geld terug. De dubbele lacrossebal heeft geen levenslange garantie, omdat de tape die er om heen zit kan slijten door het masseren. Wees gerust ik gebruik mijn dubbele lacrossebal al meer dan een jaar en zie nog weinig slijtage.

Hoe stuur ik mijn pakket retour?

Je kunt altijd binnen 14 dagen je pakket retour sturen. Mocht het zo zijn dat je niet blij bent met je bestelling neem dan eerst contact op met ons via het contactformulier. Misschien kunnen we nog wat voor je betekenen. Wil je toch je product retourneren dan kan dat naar dit adres:

Lacrosseballen.nl
Klinkerweg 2
1033PM Amsterdam
Nederland

De kosten van het retourneren zijn voor de koper.

Waar kan ik mijn Track & Trace code vinden?

Wij versturen al onze pakketten met track & trace code. Deze track & trace code kun je vinden in je bevestigingsmail.

Heb je een onbeantwoorde vraag? Neem contact op!