Foamrollers

Foamrollers zijn perfect om grote spieren snel te masseren. Dit komt omdat de meeste foamrollers een groter oppervlak bedienen dan bijvoorbeeld massageballen. Door dit grotere oppervlak is het voor beginners erg aan te raden er een aan te schaffen omdat de druk op de spier hierdoor prettiger aanvoelt.

  • Foamrollers masseren een groter oppervlak
  • Foamrollers zijn minder pijnlijk
  • Foamrollers zijn perfect voor het wegmasseren van Triggerpoints

Kies een foamroller

Beginners: Voor beginnende zelfmasseurs adviseren we een zachte foamroller zoals bijvoorbeeld de Blackroll Med. Is je lichaamsgewicht iets zwaarder of ben je in de toekomst van plan om extra gewicht te gebruiken zoals een plate of kettlebell dan adviseren we een Blackroll Standard, Blackroll Groove of Marola deze zijn namelijk iets steviger.

Gevorderden: Je hebt al vaker zelfmassage toegepast in de sportschool of CrossFit Box en bent van plan nu zelf een foamroller te kopen. Dan adviseren we de Blackroll Standard, Blackroll Groove of Marola.

Experts: Je weet wat zelfmassage is en wanneer je een Triggerpoint voelt rol jij met een lachend gezicht 5 minuten over de Triggerpoint dan is de Blackroll Pro of Blackroll Pro Groove iets voor jouw. Deze twee Foamrollers zijn bijna onverwoestbaar en kunnen eventuele extra gewicht van een plate of kettlebell makkelijk hebben. Hij wordt vaak gebruikt door powerlifters en CrossFitters, maar ook sportscholen en CrossFit Boxen kiezen voor deze Foamrollers omdat ze vrijwel onverwoestbaar zijn.

Over lacrosseballen.nl

Ruben-Vandenbussche

Door het aanbieden van zelfmassage oefeningen en zelfmassage producten zorgen we er voor dat mensen zichzelf makkelijk kunnen masseren en langdurig pijnvrij kunnen genieten van hun sport.

[social-media items_align=”center”]

check-markBinnen 1 werkdag verzonden!

check-mark30 dagen niet goed geld terug!

check-markJouw zelfmassage specialist!

Veilig betalen met:    PayPal-logo-klein   IDeal-logo-klein  MisterCash-logo-klein